Studio Jackson får deg i gang. I kunsten og i bedriften.


Våren 2020 arrangerte forfatter og serie-gründer Ida Jackson Heksesirkel for første gang.
160 stykker meldte seg på for å skrive "den hersens boka".
Resultatet ble Studio Jackson, det alternative og radikale kurs og coaching-firmaet der ambisiøse drømmer blir til virkelighet. Studio Jackson er eksperter på engasjerende, hel-digital undervisning. Bildet er av Ida Jackson in action når hun underviser. 

 

Få vite om neste kurs + stillingsutlysninger!

Du kan melde deg av når som helst.

Studio Jackson

Sjefsheks er grunnlagt av forfatter, Internettekspert og gründer Ida Jackson, som har utviklet produktene Heksesirkel og Svarteboka. Men hun er ikke alene på jobb! Hils på Sjefsheks-gjengen!
 
(Gå til Idajackson.no for mer info)
 
 
Elise Otterlei - COO

Står opp om morgenen for å utvikle praktiske løsninger på komplekse utfordringer. Som Sjefsheks er Elise en strategisk tenker som er i stand til å se helheten og implementere planer som faktisk oppnår organisatoriske mål. Hun er en sterk kommunikator og tror på ekte at klare retningslinjer er forutsetningen for å skape både trivsel og vekst.

Kontakt: [email protected]

  

Elise Wessel Hildrum - Regnskap

Elise er folkemusiker og instrumentallærer, som i de senere år har etterutdannet seg som regnskapsmedarbeider. Som sjefsheks er det Elise som hovedsakelig sitter med fakturering, spørsmål rundt betaling og å passe på at det er orden i kvitteringene. Elise dukker også opp på kundeservice og stiller alltid opp med et smil! 

Kontakt: [email protected]

 

Hannah Johansen - Markedsføring

Hannah har bred erfaring med ledelse i resturantbransjen, HMS, kunstformidling- og salg, og prosjektledelse i creative industries. Hun har en bachelorgrad i Kinesisk fra Universitetet i Oslo, og fullfører en mastergrad i Kulturell-ledelse ved University of Melbourne. Som sjefsheks styrer Hannah på med alt av branding, farger, nettside og SoMe.

Kontakt: [email protected]